Vegueria del Penedès

INVESTIDURA

Rosa Fonoll, nova alcaldessa de Cubelles


Redacció Cubelles

13-06-2015 15:47

Ha fet valer la condició de candidata de la llista més votada, tot i comptar amb el suport d'ERC i Cubellencs-FIC a la investidura

Montse Torrado. Rosa Fonoll, nova alcaldessa de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Rosa M. Fonoll i Ventura, cap de llista d’Unitat Cubellenca 11 – Reagrupament (UC11-RCat) ha estat escollida alcaldessa de Cubelles com a representant de la llista més votada. En l’elecció de l’alcaldia, ha rebut els vots dels dos regidors d’ERC i la regidora de Cubellencs-FIC.

A banda de Fonoll, també ha presentat candidatura el PSC, el candidat del qual, Xavier Grau, ha obtingut dos vots; i Guanyem Cubelles, que ha votat al seu únic representant, Daniel Pérez. La resta de formacions (Cubelles sí es pot, PPC, CiU, ICV) s’han abstingut.

L’acte ha tingut lloc a les 12h. en una sala de plens del Centre Social plena de gom a gom, amb la presència de l’ex alcaldessa Mònica Miquel, els ex alcaldes Lluís Pineda, Joan Vidal i Josep Marcillas; els regidors i regidores sortints d’aquest mandat; i prop de 200 ciutadans.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.