Vegueria del Penedès

INVESTIDURA

La socialista Marta Verdejo, nova alcaldessa d'Olivella amb el suport de CiU i ERC


Redacció Olivella

13-06-2015 19:00

'Volem aportar un canvi en la política local, un nou govern i un ajuntament proper que fomenti la participació ciutadana i la informació'

CiU Olivella. Ple d'investidura a Olivella

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La socialista Marta Verdejo ha estat escollida avui alcaldessa d'Olivella gràcies al pacte de govern amb CiU i ERC. Les tres formacions van fer públic ahir un acord de governabilitat que dóna l'alcaldia al PSC com a força més votada. Marta Verdejo (PSC), Jaume Carol (CiU) i Mario Baldú (ERC) van signar el pacte per al mandat 2015-2019 amb la voluntat de "treballar en comú prioritzant les politiques socials i la promoció econòmica, el desenvolupament sostenible del municipi i la gestió eficient dels recursos municipals".

Les assemblees dels tres partits van ratificar i donar suport a l’acord en el que s’han consensuat els eixos programàtics i el cartipàs municipal. L’acord contempla a més el compromís de presentar de Pla de Mandat al llarg dels quatre primers mesos a partir de l’aprovació del cartipàs municipal.

Marta Verdejo serà alcaldessa durant els propers quatre anys formant govern amb CiU i ERC. Verdejo diu que el nou equip de govern “vol aportar un canvi en la política local, un nou govern i un ajuntament proper que fomenti la participació ciutadana i la informació, un govern que aposta per politiques socials de progrés, per l’activació social i econòmica d’Olivella , que treballarà per definir el projecte i el model de la Olivella del futur”.

Segons Carol, “és un pacte que reflexa la voluntat de canvi de molts ciutadans i ciutadanes d’Olivella, no ha estat difícil arribar a acords perquè des del primer moment els tres grups teníem molt clar que la prioritat era treballar per Olivella i per un canvi de rumb en la política local”.

Per la seva banda el líder de ERC manifestava que “el seu grup s’ha incorporat al pacte perquè les línies programàtiques que eren compartides pels tres grups han estat ràpidament consensuades i en aquests moments Olivella requereix un nou govern estable, noves idees i projectes i un nou equip de persones per tirar-les endavant".

Verdejo per la seva part destacat que “la generositat i les ganes de sumar han estat la tònica general en totes les reunions mantingudes en les que la voluntat de les tres parts ha estat que les converses arribessin a bon port posant per davant Olivella i els ciutadans del municipi”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.