Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

23 equips ja han donat el seu sí a la Copa EsportsPenedès.cat


Redacció Vilanova i la Geltrú

15-06-2015 9:06

Eix. Copa EsportsPenedès.cat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

23 equips ja han donat el seu sí a la Copa EsportsPenedès.cat

Un any més i quan fa unes setmanes que s’han acabat les temporades podem donar a conèixer els equips que han confirmat la seva presencia a la propera edició de la Copa EsportsPenedès.cat.

La competició pionera, la de l’OK Lliga, aquesta propera temporada arribarà a la seva 5a edició. El torneig va néixer amb la voluntat de posar ordre a les pretemporades dels equips quan els partits de pretemporada tenien poc seguiment i alhora poc to competitiu. Any rere any la Copa EsportsPenedès.cat s’ha consolidat i ha agafat força, tant pels equips ‘de casa’, de la zona del Penedès, com per aquells més llunyans que primer per acabar de completar la competició i després per desig i petició de formar-n’hi part s’hi ha sumat.

En total han confirmat la seva participació 23 equips, 8 són de l’OK Lliga, 10 de l’OK Lliga Femenina i 5 de Primera Estatal, pendents d’alguna possible incorporació de darrera hora en alguna de les competicions.

Equips participants

OK Lliga: Enrile PAS Alcoy, ICG Software Lleida, CP Vilafranca Capital del Vi, CH Caldes Recam Laser, Shum Grupo Maestre, CP Voltregà, Café Crem Calafell Tot L’Any, Moritz Vendrell

OK Lliga Femenina: Generali HC Palau Plegamans, CP Voltregà, CP Manlleu, CH Banco Mediolanum Mataró, CP Vilanova Estació Nàutica, Sferic de Terrassa, Igualada Femení HCP, CHP Bigues i Riells, PHC Sant Cugat i CH Girona

Primera Estatal: CHP Sant Feliu de Codines, CP Tordera, PHC Sant Cugat, C. D’E. Arenys de Munt, CP Vilanova

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.