Vegueria del Penedès

CONCURS FOTOGRÀFIC

Andreu Noguero guanya el premí honorífic María Garcia Rubio, "Mary"


Redacció Vilanova i la Geltrú

15-06-2015 18:49

El 12 de juny de 2015 va tenir lloc el veredicte de 18è Concurs Fotogràfic 'L’empremta femenina' al Centre Cívic de Sant Joan

Andreu Noguero. Premi Honorífic María García Rubio “Mary”

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El jurat ha estat integrat per Rosa Mª Farriol (Fotógrafa), Laura Prego (jurat de la Federació Catalana de Fotografia), i Carles Castro (Fotoperiodista) que van atorgar els premis.

Aquest concurs ha estat organitzat per el Col·lectiu Fotogràfic Fotoítaca, de la A.V. Sant Joan, la Federació Catalana de Fotografia, i l'Espai d'Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Els guanyadors d'aquesta edició van ser:

- Premi Honorífic María García Rubio “Mary”: Andreu Noguero
- Premi d’honor a la Col·leccio: Joan Serrano Zoroa
- Primer premi: Miguel Rodríguez Martínez
- Segon premi: Jordi Gol Montouto
- Tercer premi: Jesús Doménech Font
- Premi Especial: Joan Guasch Fernández

Tots ells seran obsequiats amb els premis adjudicats en les bases del concurs, i seran lliurats per l'alcaldessa Sra. Neus Lloveras

El lliurament dels premis tindrà lloc el dia 19 de juny de 2015, a les 18 hores, a la sala d’actes de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell (Carrer de Menéndez y Pelayo, 15-17, 08800 de Vilanova i la Geltrú). La exposició romandrà oberta al públic des del dia 19 de juny fins al 4 de juliol de 2015 a la  Biblioteca Armand Cardona Torrandell.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.