Vegueria del Penedès

SPEED NETWORKING

Més de vint professionals de l’hostaleria participen a la primera trobada del 'Vilafranca, capital humà'


Redacció Vilafranca del Penedès

15-06-2015 18:59

Cada restaurant ha pogut conèixer personal de cuina i sala en un format dinàmic d’entrevistes breus, d’uns cinc minuts de durada

Ajuntament de Vilafranca. Més de vint professionals de l’hostaleria participen al primer Speed Networking del cicle “Vilafranca, capital humà”

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Vilafranca ha impulsat el primer speed networking del cicle Vilafranca, capital humà centrat en el sector de la restauració a la ciutat. En la jornada de treball, que s’ha dut a terme aquest dilluns 15 de juny, a la Sala d’Actes de La Fassina, han participat els restaurants Casino, Platets, L’Espurna de la Vila, Cal Ton, El Racó de la Calma i Can Bellés, i més de vint professionals de la restauració formats a diferents programes del Servei d’Ocupació i Formació.

Vilafranca, capital humà neix amb l’objectiu de facilitar a les empreses el contacte amb professionals qualificats per presents o futures necessitats de recursos humans i brindar l’oportunitat a les persones que cerquen feina de donar-se a conèixer i ampliar la seva xarxa de contactes. Aquest networking també ha estat un espai de trobada entre empreses amb inquietuds similars.

Cada restaurant ha pogut conèixer personal de cuina i sala en un format dinàmic d’entrevistes breus, d’uns cinc minuts de durada, que els ha permès comptar amb una primera impressió dels candidats i reservar-se els seus currículums.

Prèviament, els candidats han pogut participar en tallers formatius per millorar el seu currículum i desenvolupar estratègies per afrontar les entrevistes en el marc del networking.

Els candidats han destacat l’amabilitat i la serietat de les empreses participants i els restaurants, per la seva banda, han valorat molt positivament l’agilitat del networking i les habilitats comunicatives dels candidats, qualificant de notable l’adequació del perfil professional de les persones entrevistades (ajudants de cambrer, cambrers, ajudants de cuina i ajudants de cuina avançats).

Vilafranca, capital humà és una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris i cofinançada pel Fons Social Europeu.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.