Vegueria del Penedès

CTT VILANOVA

7a posició als campionats Catalunya alevins


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-06-2015 19:52

Eix. Félix Ávila, Biel Navio, Josep Ma. Blancafort, Albert Ferrer, Francesc Conde, Biel Garrote, Albert Carmona i Sergi Ramírez

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A Ripollet aquest cap de setmana s’ha disputat el campionat de Catalunya aleví i juvenil. Nombrosa participació vilanovina que no ha aconseguit entrar al podi, malgrat tenir alguna opció.

En equips els alevins havien classificat 2 equips. El Vilanova B perdia als vuitens per 0-3 amb el Badalona i això el portava a un darrer partit contra La Garriga que al perdre’l 1-3 els ha situat en la onzena posició. El Vilanova A guanyava als vuitens per 3-1 precisament als 8 de la Garriga. En el creuament de quarts contra l’Escala perdien 3-1 i així no podien repetir el podi de la temporada passada. Ja desprès perdien per un ajustat 2-3 contra el Badalona per ocupar una meritòria no obstant setena plaça.

En la categoria individuals juvenil Roger Blanco perdia a setzens amb Flores de l’Olot per 1-3, en alevins Josep Maria Blancafort arribava fins vuitens perdent amb el defensiu Arnau Lloret del Badalona per 1-3. Al quadre havien arribat Navio i Garrote perdent en 1a ronda.

En la fase de grups s’havien quedat Carmona, Ferrer i Andrea Vidal.

A dobles qui va arribar més lluny va ser Blancafort-Menendez fins a quarts de final, precisament eliminant a Carmona-Navio.

Altre cop a un pas de les medalles però sense l’encert final necessari. En juvenil Blanco-Farrés perdien a vuitens. 

Ara esperar ja la setmana vinent els campionats d’Espanya on molts dels mateixos jugadors tindran una oportunitat de millorar aquests resultats.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.