Vegueria del Penedès

CONFRARES DE MÈRIT

La Confraria del Cava s’agermana amb la DO Terra Alta


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

17-06-2015 10:26

L’església de Sant Pere de Corbera d’Ebre serà escenari de la investidura de diferents personalitats com a Confrare de Mèrit

EIX. Albert Cabestany

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Confraria del Cava Sant Sadurní segellarà aquest dissabte el seu agermanament amb la Denominació d’Origen Terra Alta. Una quarentena de membres de l’entitat es desplaçaran a aquesta comarca on visitaran el celler Lafou de Batea.

A mig matí, la comitiva viatjarà fins a la població de Corbera d’Ebre per visitar el poble vell. Cap al migdia, la Confraria durà a terme d’agermanament amb la DO Terra Alta -la unió que tindrà com a escenari l’Església de Sant Pere-, que estarà  presidit pel director general de l’Incavi, Jordi Bort. Aquest espai també acollirà la investidura de diferents personalitats de la província de Tarragona com a Confrare de Mèrit de la Confraria del Cava Sant Sadurní. S’investirà  Jaume Descarrega, president de la D.O. Terra Alta; Josep Ramon Correal, director del Diari de Tarragona; Josep Anton Ferré, rector de la Universitat Rovira i Virgili; Albert Cabestany,  pilot de trial i campió del món d’indoor l’any 2002 i quatre vegades campió estatal d’aquesta modalitat; Salvador Miralles, del restaurant Fonda Miralles; i Josep Maria Vallespí, del restaurant Nou Moderno.

Després d’aquest acte, els confrares es traslladaran a la població de Gandesa, al celler cooperatiu Cèsar Martinell, on se celebrarà el dinar d’agermanament que servirá el restaurant Nou Moderno d’Horta de Sant Joan i la Fonda Miralles de Villalba del Dars.

Aquest és el cinquè acte d’aquest tipus que organitza la Confraria del Cava Sant Sadurní, que al 2008 va iniciar els agermanaments amb diferents denominacions d’origen de Catalunya. La que va encetar aquest cicle va ser la D.O. Pla de Bages. La van seguir al 2009, la  D.O. Costers del Segre; la D.O. Conca de Barberà al 2010, la D.O. Montsant al 2011 i la D.O. Empordà.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.