Vegueria del Penedès

CRUYFF COURT 2015

El Col.legi Sagrat Cor al Torneig Internacional Cruyff Court 6vs6


Redacció El Vendrell

18-06-2015 10:08

Els nois del Sagrat Cor. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest proper cap de semana, 20 i 21 de juny de 2015, l’equip masculí del Col.legi Sagrat Cor viatjarà a Igualada per participar al Torneig Internacional Cruyff Court 6vs6

Serà un cap de semana, al marge del torneig, ple d’activitats i convivencia entre els diferents equips participants d’Holanda, A Corunya, Igualada,… Durant la tarda i la nit de dissabte, tots els nois i noies realitzaran tallers, activitats, piscina…en l’Hotel EADA perquè l’objectiu d’aquest torneig no només és el torneig, sinó la integració i la convivència.

El diumenge, els esportistes es desplaçaran en autocar des de Collbató fins a Igualada per disputar el Torneig Internacional Cruyff Court 6vs6. Els diferents partits es disputaran durant el matí, de 10 h a 14 h i conclourà amb l’entrega de trofeus.

Els nois del col.legi Sagrat Cor están il·lusionadíssims per aquest Torneig, ja que després de guanyar el Campionat de Catalunya a Igualada el passat 17 de maig, ara els hi espera una nova experiencia esportiva i de convivencia i a més amb el referent de les noies actuals Campiones del Món de l’escola Àngels Garriga, que l’any passat es van fer amb el guardó.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.