Vegueria del Penedès

FUTBOL BASE

La Selecció Murciana i el CF Cubelles, campions del XV Torneig 'in memoriam' Salva Ribas

Redacció El Vendrell

22-06-2015 13:12

Entrega de premis del XV Torneig 'in memoriam' Salva Ribas. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest cap de setmana entre el 20 i el 21 de juny de 2015 va tenir lloc la XV edició del Torneig “in memoriam” Salva Ribas al Camp Josep Bové del CE Vendrell i organitzat per l’Associacació Esportiva “in memoriam” Salvador Ribas Miró “Salva”.

Aquest torneig, una vegada més, ha assolit ser una gran fita pel futbol base i d’importància a nivell de Catalunya i Nacional, on se li fa homenatge i es manté viu el record de la gran persona i gran jugador de futbol, Salvador Ribas Miró “Salva”.

Enguany, es va comptar amb la participació, pel que fa a categoría juvenil, el FC Barcelona, la UE Sant Andreu, el CF Cubelles i la Selecció Murciana. Pel que en categoria infantil: la UE Tancat, el CF Cubelles, el CF Banyeres i el CE Vendrell.

Els partits de dissabte matí (categoria infantil) van ser: Banyeres 4 – CE Vendrell 0 i Cubelles 5 – UE Tancat 1.

Els partits de dissabte a la tarda (categoría juvenil), van ser: Cubelles 0 – Sant Andreu 3 i FCB 0- Sel. Murciana 1

El nens del Ventall va fer la sacada d’honor juntament amb el Sr.Descals abans del segon partit de dissabte a la tarda.

Diumenge va ser el torn dels partits definitius i/o finals:

Pel que fa a la categoria infantil el 3er i 4t es va disputar amn el derbi vendrellenc i després de finalitzar l’encontre CE Vendrell 3 UE Tancat 3, es va decidir als penals, on el CE Vendrell va ser el guanyador i així va obtenir la 3a posició.

La final infantil, la van disputar el CF Cubelles i el CF Banyeres i el guanyador del torneig (categoria infantil) va ser el CF Cubelles per un clar 5 a 1.

En canvi en categoria juvenil, el guanyador va ser la S.Murciana, 2n la UE Sant Andreu, 3r el FC Barcelona i 4t el CF Cubelles, gràcies als següents resultats: (3r i 4t) FC Barcelona 2 – CF Cubelles 1 i (final) S. Murciana 2 – UE Sant Andreu 0.

A més a més, diumenge a la tarda, es van sortejar les botes signades del jugador del FCBarcelona, Leo Messi i la samarreta del FC Barcelona signada pels jugadors del primer equip. La guanyadora va ser la Maria Miro amb la butlleta guanyadora núm. 1537 color blanc.

Des de l’organització i la familia Ribas Miró, agraeixen un cop més la participació i col.laboració de tots els equips, de les personalitats assistents, Creu Roja, voluntaris, al CE Vendrell, etc,etc, … i tothom que ha fet possible, una edició més, la realització d’aquest Torneig.