Vegueria del Penedès

CRUYFF COURT 2015

El Sagrat Cor, Premi al Respecte al Torneig Internacional Cruyff Court 6vs6


Redacció El Vendrell

23-06-2015 13:12

l’equip masculí del Col.legi Sagrat Cor amb Johan Cruyff. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat cap de semana del 20 i 21 de juny de 2015, l’equip masculí del Col.legi Sagrat Cor va viatjar a Igualada per participar al Torneig Internacional Cruyff Court 6vs6.

Va ser un cap de setmana ple d’activitats i convivència entre els diferents equips participants d’Holanda, A Corunya, Igualada,… El dissabte va ser una jornada recreativa conjunta amb tots els nois i noies participants on van realitzar tallers, activitats, piscina…en l’Hotel EADA perquè l’objectiu d’aquest torneig no només era el torneig, sinó la integració i la convivència.

El diumenge els esportistes es van desplaçar en autocar des de Collbató fins a Igualada per disputar el Torneig Internacional Cruyff Court 6vs6. Els diferents partits es van disputar durant el matí, de 10 h a 14 h.

Pel que fa a l’equip vendrellenc, que representaven a Catalunya en masculí, els resultats van ser els següents, tot ells molt ajustats:

Partits d’anada:
Galicia 2 – Catalunya 0
Holanda 1 – Catalunya 0

Partits de tornada:
Catalunya 0 – Galicia 1
Catalunya 0 – Holanda 2

Tot i els resultats, els nois i professors van gaudir d’un cap de setmana ple d’emocions, d’esportivitat, de convivència..., i van ser guardonats amb el PREMI AL RESPECTE, entregat pel mateix Johan Cruyff.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.