Vegueria del Penedès

COMPRES NOCTURNES

The Sitges Shopping Night torna ambientada en Bollywood


Redacció Sitges

24-06-2015 10:03

Més d’un centenar de comerços participen a la iniciativa comercial, sota el lema Una experiència de compra diferent

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els carrers de Sitges es transformaran en un escenari de Bollywood per The Sitges Shopping Night. Amb el lema, Una experiència de compra diferent, 120 establiments participen a la segona edició d’aquesta iniciativa comercial, que tindrà lloc el divendres 26 de juny, de les vuit del vespre a la una de la matinada.

Autoritats municipals i representants de les associacions de comerciants donaran el tret de sortida a The Sitges Shopping Night, a les 20 hores, al Cap de la Vila. L’acte estarà conduït per l’actriu i veïna de Sitges, Mercè Comes. A partir d’aquest moment es produiran diferents accions per animar les compres.

Els comerços participants oferiran promocions i descomptes especials als seus clients, en una proposta que pretén revitalitzar l’activitat comercial local, a l’hora que es donen a conèixer les botigues i els seus productes. Durant la vetllada diferents coreografies amb la dansa més internacional de l’Índia recorreran els diferents carrers dels eixos comercials que participen a la Shopping Night. A més, hi haurà també punts de maquillatge, photocall, música, exhibicions, tastets gastronòmics i tallers infantils.

S’ha previst també el sorteig d’un lot de productes, cortesia dels establiments  adherits a la iniciativa, que està exposat al carrer Major, 1. El sorteig es farà a la mitjanit del divendres, també al Cap de la Vila. The Sitges Shopping Night proposa també un concurs per als amants de la fotografia a Instagram. Amb l’etiqueta #thesitgesshoppingnight, podran participar totes les persones que ho desitgin. La millor imatge s’emportarà dues entrades per a la cloenda del Sitges – Festival Internacional de Cinema de Catalunya, el proper mes d’octubre.

The Sitges Shopping Night està organitzada per l'Ajuntament de Sitges i FECES (Federació de Comerciants i Empresaris de Sitges).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.