Vegueria del Penedès

PLE MUNICIPAL

El govern de Santa Margarida i els Monjos presenta el nou cartipàs


Redacció Santa Margarida i els Monjos

01-07-2015 17:52

En el mateix ple s’ha donat compte també de les dedicacions dels regidors, que, a diferencia de l’anterior mandat, no tindran cap dedicació exclusiva

Primer ple municipal a Santa Margarida i els Monjos. Ajt S.M. i els Monjos

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta setmana s’ha celebrat a Santa Margarida i els Monjos el ple extraordinari en el que s’ha donat a conèixer l’organització del govern municipal de Santa Margarida i els Monjos que inclou el cartipàs municipal, la concreció de les meses de contractació, el nomenament de tinents d’alcalde, els membres de la junta de govern local i les delegacions de regidories, entre altres aspectes d’organització i designació per al mandat.

El cartipàs repartirà les àrees de govern entre els 8 regidors de l’equip de govern.

Així, Oriol Torrents assumirà les àrees de seguretat ciutadana i governació; Ester Marmaneu s’encarregarà de joventut, infància, cultura i festes i Andreu Clemente, de les àrees de medi ambient, patrimoni, turisme, hisenda, règim intern i recursos humans.

En l’àmbit de serveis a les persones, la regidora Filo Martínez assumirà serveis socials, igualtat, gent gran, sanitat, consum, educació habitatge i cooperació i José Luis Soriano s’encarregarà de l’àrea d’esports i noves tecnologies.

Pel que fa al manteniment públic, el regidor Raimon Gatell gestionarà l’àrea d’obra pública i manteniment i Francisco García les de mercat, parcs i jardins, serveis viaris i neteja i dependències municipals.

Finalment l’alcaldessa Imma Ferret assumirà les àrees de promoció i desenvolupament local, ocupació, economia social, comerç i empresa, urbanisme i comunicació.

En el mateix ple s’ha donat compte també de les dedicacions dels regidors, que, a diferencia de l’anterior mandat, no tindran cap dedicació exclusiva sinó que s’ha optat per la dedicació parcial de l’alcaldessa i de quatre regidors de l’equip de govern, mentre que la resta de regidors de la corporació percebran retribució econòmica per assistència a plens, juntes de govern o comissions informatives.

En el mateix ple s’han aprovat també els representants de la comissió informativa i la comissió de comptes, així com les designacions de representants dels diversos grups municipals als organismes supramunicipals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.