Vegueria del Penedès

ESTIU 2015

Les Estades Esportives, una de les opcions més atractives de l’estiu per als infants de Sitges


Redacció Sitges

01-07-2015 23:29

Fins a vuit instal·lacions esportives i entitats de la vila rebran cada setmana la visita de 170 nenes i nens

Les Estades Esportives, una de les opcions més atractives de l’estiu per als infants. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les Estades Esportives 2015 organitzades per l'Ajuntament de Sitges compta aquest estiu amb un total 246 nenes i nens inscrits de 6 a 12 anys. Les Estades s'han iniciat aquesta setmana organitzades en quatre torns de forma que 170 infants fan ús dels serveis cada setmana.

Fins al 24 de juliol, en horari de matí o de matí i tarda, els nens i nenes combinaran la pràctica d'una dotzena de disciplines esportives com el Paddel Surf, Caiac, Natació, Karate, Esgrima, Patinatge o Zumba, entre d’altres, en 8 instal·lacions esportives i entitats de la vila, amb la realització de tallers mediambientals a la seu del Centre d'Estudis del Mar i joc d’escacs al Casino Prado.

Els responsables de les Estades recorden a les famílies que els infants han de portar calçat que es pugui mullar, tovallola, crema de protecció solar, banyador i gorra, com a equipament indispensable per passar la jornada, tot i que en funció de les activitats, aquestes poden requerir un equipament complementari. A més, recorden que l'esmorzar que portin els infants de casa ha de ser lleuger.

Un dels objectius de les Estades és facilitar la conciliació laboral i familiar, oferint un programa d’activitats als infants coincidint amb l’horari laboral de la mare, pare o tutors. 
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.