Vegueria del Penedès

BARRIS ANTICS

Sortejats els premis de la cinquena campanya comercial del Pla de Barris


Redacció El Vendrell

04-07-2015 8:50

Sortejats els premis de la cinquena campanya comercial del Pla de Barris. Ajuntament del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest divendres, a les 13.30h, a la Plaça del Tívoli, s’ha fet el sorteig de premis de la cinquena campanya de dinamització comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, que té com a objectiu potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics.  L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, els regidors de l’Ajuntament, Eva Serramià i Ferran Trillas i el president del CIT, Magí Mateu.

Per participar en els sorteig només calia omplir les butlletes que es trobaven als establiments del nucli històric adherits i identificats amb el corresponent cartell. En total, s’han sortejat 16 premis: 5 lots de 6 premis per conèixer Catalunya aportats pels 30 municipis organitzadors; 10 lots de productes i/o serveis cedits pels establiments adherits del Vendrell,  i 1 premi per a un comerciant del nucli antic adherit, perquè, gràcies a la seva participació, aquesta campanya s’ha pogut tirar endavant. 

Els guanyadors han estat els següents:

Barris Antics:
1-Farinas Fernández (Margarita)
2-Maite Carbonell (Forn Miret)
3-Rafi Ortiz (Com ho vols?)
4-Antoni Bosch (El Petit Detall)
5-Roser Català (Els Colors)

Comerciant premiat:
Margarita

Lots de productes i serveis cedits pels comerciants:
1- Carme Solé (Cotó)
2- Anna Padilla (Cansaladeria Cal Cutchet)
3-Dolores Hernández (Bar Tívoli)
4-Pilar Serrano (Corinto)
5-Antonia Carol (Cal Tripa)
6-Daniela Salazar (Cotó)
7-Maria Alonso (Borsache)
8-Pilar López (Equivalenza)
9-Dumitra Rata (Ferreteria Diaz)
10-Ma Carme Güixens (Burguer Vintage)


El lliurament de premis es durà a terme el proper divendres 10 de juliol, a les 13.30h, al local del carrer Sant Magí, 26, on han estat exposats durant la campanya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.