Vegueria del Penedès

NOUS PRODUCTES

Patates Piqué innova amb les noves patates al pebre sobre flor de sal


Redacció Vilanova i la Geltrú

14-07-2015 12:55

Patates al pebre sobre flor de sal. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’empresa vilanovina acaba de llançar al mercat les noves patates al pebre sobre flor de sal. Patates seleccionades naturals i de temporada, fregides al mètode tradicional en oli de qualitat i amb un punt de pebre sobre flor de sal.

Un producte innovador que està sorprenent al consumidor final i que segons les vendes, està superant a les patates clàssiques característiques de la marca.

Les noves patates al pebre sobre flor de sal, destaquen pel seu packaging original i que defuig de les clàssiques imatges que estem habituats, així com pel seu punt picant, modern i diferent.

Es presenta en envàs de 55 gr de producte. La marca recomana servir-les amb una rodanxa de llimona natural perquè el consumidor les pugui degustar com marca la tradició.

Patates Piqué, s’està posicionant com les patates casolanes de Vilanova i la Geltrú. Amb valors mediterranis, productes de proximitat i màxima qualitat. Els seus productes, van dirigits a l’hostaleria: vermuteries, cellers, establiments especialitzats… Una gama gourmet i exclusiva dirigida al públic adult i exigent, que busca degustar un aperitiu de qualitat i sortir de la rutina amb petits plaers.

El seu eslògan Soles o acompanyades? Es basa en dos factors: gastronòmic i socialitzador. La marca aposta per relacionar les seves patates en menjar-les soles, amb salsa, amb pebre i llimona o en companyia d’amics, família...

En l’actualitat, la marca ja és una referència en molts establiments locals, comarcals, província de Tarragona i tota l’àrea metropolitana de Barcelona. En el període d’un any aproximadament, faran la expansió a tota Catalunya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.