Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

Paula Raya campiona d'Espanya de barres asimètriques


Redacció Vilanova i la Geltrú

15-07-2015 11:28

Paula Raya al podi. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Del 6 al 12 de Juliol, s'ha celebrat al Pavelló Multiusos de Càceres, el Campionat d'Espanya de gimnàstica artística masculina i femenina.

La gimnasta vilanovina de l'Associació Esportiva Pasífae, Paula Raya, s'ha proclamat campiona d'Espanya de Barres Asimètriques, el seu millor aparell. Paula va començar la competició per barra d'equilibri on tres caigudes li van treure tota opció a pujar a pòdium en la general quedant en 8a posició. Amb aquesta medalla d'or, Paula Raya acaba aquesta temporada.

La propera cita de Paula és poder classificar-se per participar en el XLVI Campionat Mundial de Gimnàstica Artística que se celebrarà a Glasgow (Regne Unit) entre el 24 d'octubre i el 2 novembre 2015. Aquest serà un esdeveniment classificatori per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.