Vegueria del Penedès

HOMOFÒBIA

Les JERC Penedès responen les declaracions homòfobes de l’alcalde de Pontons


Redacció Pontons

15-07-2015 20:55

Pancarta de les JERC davant l'Ajuntament. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El PP només té un alcalde a Catalunya, es tracta de Luis Fernando Caldentey que fa d’alcalde de Pontons. Aquest alcalde s’ha caracteritzat per fer declaracions contínues contra la independència, Catalunya, els immigrants o contra els homosexuals. En un reportatge a El Mundo va reiterar-se en les seves afirmacions xenòfobes, anticatalanes i homòfobes a més de mostrar certa simpatia pel dictador feixista Francisco Franco.

Davant d’aquest fet les JERC van respondre a l’alcalde amb una acció davant l’ajuntament de Pontons amb una pancarta que deia “Per una Terra Lliure de feixistes i homòfobs” i lamenten que la comarca de l’Alt Penedès sigui l’única del país on hi hagi un alcalde franquista del PP.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.