Vegueria del Penedès

PENDENT DE LA REHABILITACIÓ

Tanquen al trànsit el pont d'accés del port de Coma-ruga


Redacció El Vendrell

23-07-2015 11:55

La Generalitat ha anunciat el tancament immediat fins que s’iniciïn les actuacions definitives de rehabilitació de les instal·lacions

Port de Coma-ruga. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha anunciat que procedirà de forma immediata al tancament del pont d’accés al Port de Coma-ruga al trànsit de vehicles de quatre rodes i camions fins que s’iniciïn les actuacions definitives de rehabilitació de les instal·lacions del Port. Sí que hi podran circular vianants, bicicletes i motos.

Igualment, des de la Generalitat s’ha informat que es procedirà a efectuar el tancament de tota la part inferior del pont, habilitant un pas segur per comunicar ambdós costats de la platja. L’actuació tindrà un cost aproximat de 200.000 euros.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.