Vegueria del Penedès

MUNICIPI I EMPRESA 2015

La patronal ADEPG advoca per l'entesa publicoprivada per reflotar el territori


Redacció Vilanova i la Geltrú

28-07-2015 17:24

Un total de 210 propostes, aplegades en 46 directrius i 8 eixos d’actuació, composen el document “unicipi i Empresa 2015 de l’Associació d’Empresaris del Penedès i el Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El propòsit de “Municipi i Empresa 2015” és compilar una sèrie d’accions que es suggereixen als decisors públics locals per a la seva implementació. L’objectiu és acompanyar el canvi de cicle econòmic i treure’n el major profit. Es tracta de posar rumb a l’eclosió econòmica de les 3 comarques i de cadascun dels 47 municipis del Gran Penedès.

Les 210 actuacions que s’enumeren en el text de l’ADEPG obeeixen a una consigna majúscula: la cooperació publicoprivada com a motor de dinamització econòmica. La materialització d’un entorn procliu a l’activitat empresarial i una major atractivitat, pel que fa a les inversions, les iniciatives i el talent, són les parets mestres del compendi que es presentarà, de manera personalitzada, als regidors i regidores i consellers i conselleres de les administracions públiques locals.

L’índex del document s’estableix en 8 capítols: Dinamització econòmica; Àrea d'oportunitats; Factors condicionants; Infraestructures; Marc administratiu, Mosaic d'activitats; Eixos propulsius i Agenda Permanent. A més, s’afegeix un novè àmbit centrat en les relacions entre les administracions locals i la mateixa ADEPG, oferint-se aquesta com a aliada i cooperadora.

La voluntat és que el text s’adeqüi a cadascun dels municipis o comarques, incidint i posant major èmfasi en aspectes singulars de cada demarcació. A més, el caràcter del document és del tot permeable a successives aportacions, bé sigui per part dels mateixos decisors públics o bé per part dels empresaris i directius que coneixen les particularitats de cada geografia.

El redactat, per tant, es presenta com el pròleg d’un nou marc de relacions entre les administracions locals i les empreses. Caldrà escriure, des d’ara conjuntament, els propers paràgrafs del devenir econòmic del nostre territori.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.