Vegueria del Penedès

FAÇANA MUNICIPAL

El PP demana a l'Ajuntament de Cubelles que pengi la bandera espanyola


Redacció Cubelles

06-08-2015 12:04

Noemí Boza: 'el debat de les banderes ens resulta fastidiós, però el compliment de la llei, exigible'

El PP demana a l'Ajuntament de Cubelles que pengi la bandera espanyola. PP

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Partit Popular ha sol·licitat formalment a l’alcaldia de Cubelles reposar la bandera espanyola de la façana institucional : "es desconeix el motiu pel qual no oneja a la façana de l’Ajuntament de Cubelles des de fa un temps", expliquen des del PP, que demanen el compliment de la Llei 39/1981, de 28 d’octubre per la que es regula l’ús de la bandera d’Espanya i el d’altres banderes i ensenyes.

La regidora popular Noemí Boza ha sol·licitat a l’alcaldessa que "aquesta mancança estigui solucionada per la festa major del municipi, que se celebra en les pròximes setmanes, quan és compliran ja més de 2 mesos en què va accedir al càrrec l’alcaldessa Rosa Fonoll".

Per Boza, "no ens interessa conèixer arribats a aquest punt els motius pels quals no oneja, simplement ens interessa que aquesta alcaldia sigui conscient de dues qüestions essencials: la necessitat de complir la Llei i la importància de governar per tots els veïns de Cubelles. El debat de les banderes ens resulta fastidiós, però el compliment de la Llei, exigible”.

El Partit Popular de Cubelles assegura que si aquesta incidència s'arregla, ho notificarà a la Delegació del Govern i això suposaria una sanció administrativa per incompliment de la Llei.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.