Vegueria del Penedès

PLATJA NATURISTA

Usuaris de la platja de l’Aiguadolç de Vilanova s'organitzen per reivindicar serveis


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-08-2015 9:16

Reclamen dutxes, socorristes, neteja i s'oposen a la presència de gossos en aquesta platja naturista

La platja de l’Aiguadolç de Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Usuaris de la platja de l’Aiguadolç, a Vilanova i la Geltrú, s'han organitzat "per reivindicar que sigui reconeguda per l’Ajuntament com una platja de caràcter públic, i com a tal se li doni el mateix tractament, en serveis, que a totes les platges de Vilanova i la Geltrú, és a dir, amb dutxes; servei de neteja, inclòs el llaurat de la sorra; servei de vigilància i socorrisme…"

Els banyistes que acudeixen habitualment a aquesta platja naturista expliquen que "per motius de salut pública, des del darrer any hem estat lluitant perquè solament tinguin cabuda, exclusivament, les persones, practiquin o no el nudisme". Tot i oposar-se a la presència dels gossos en aquesta platja, es declaren amant dels animals i demanen a l'Ajuntament que tingui en compte les seves demandes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.