Vegueria del Penedès

CTT VILANOVA

Catalunya - Irlanda del Nord pels 25 anys del CTT Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

02-09-2015 10:39

Oriol Monzó i Marc Duran. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Confirmat el proper 13 de Setembre el CTT Vilanova commemorarà els 25 anys de la seva existència amb un partit de selecció catalana com a plat fort contra Irlanda del Nord. Serà Diumenge 13 Setembre al pavelló de les Casernes a les 12.00h.Com no podia ser d’una altre manera pels catalans jugaran el sitgetà i campió de Catalunya Oriol Monzó i el vilanoví i campió d’Espanya individual i de dobles fent parella amb l’Oriol. Abans a les 9.00 hi haurà un enfrontament simultani entre els equips de totes les edats i categories del Vilanova contra el Borges, amb cinc partits simultanis, seguit d’un acte senzill, però que es preveu emotiu.

El CTT Vilanova fa una crida a tots els membres del club que durant aquest quart de segle hi han passat per fer una foto de família a les 10.45h a la pista del pavelló de les Casernes.

El CTT Vilanova treballa en aquests dies per acollir els nord-irlandesos i per ultimar els detalls del que ha de ser una festa complerta, pel club, la ciutat i la gent del tennis taula.

Comença la pre-temporada a Tarragona

Diumenge a Tarragona es van desplaçar una nodrida representació vilanovina en un open d’un alt nivell i participació. En l’open A el vilanoví Roger Blanco, que fitxa pel Vilafranca va perdre en 1a ronda contra Josep Anton, Cepero i Conde es van quedar a la prèvia. Batalla, Martínez i Monzó pare van anar al open B des de la fase de grups, arribant el darrer fins els quarts de final.

La setmana vinent arrenquen ja els entrenaments regulars cara a els inicis de lliga de principis d’Octubre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.