Vegueria del Penedès

CAPITAL DE LA CULTURA CATALANA

La Fira de les Festes Majors obre la inscripció per als expositors


Redacció Vilafranca del Penedès

07-09-2015 9:22

Se celebrarà els dies 30, 31 d’octubre i 1 de novembre a Vilafranca del Penedès dins del marc de la Capital de la Cultura Catalana 2015

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Està oberta la inscripció als expositors de la Fira de les Festes Majors que se celebrarà els dies 30, 31 d’octubre i 1 de novembre a Vilafranca del Penedès dins del marc de la Capital de la Cultura Catalana 2015.

L’àmbit firal estarà a la Rambla Nostra Senyora, per als vilafranquins un lloc indiscutible de trobada per poder gaudir de demostracions i tallers artesanals i folklòrics. Aquelles persones que vulguin exposar a la fira tindran temps fins al 30 de setembre. Es pot fer la inscripció  a través del web www.firafestesmajors.cat.

La tarifa és reduïda per a les inscripcions que es formalitzin abans del 10 de setembre de 2015. La inscripció de professionals de Fira de les Festes Majors també és oberta al web www.firafestesmajors.cat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.