Vegueria del Penedès

POLÍTICA MUNICIPAL

Des de l'oposició, al servei dels ciutadans


CiU-ViA Sant Pere de Ribes

08-09-2015 10:25

Eliseu Blanch i Lluís Giralt. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amb la tardor, reprenem l'activitat política. A les eleccions del maig, en un context social i mediàtic molt complicat i amb una campanya de difamació orquestrada pel partit que ara governa, vam obtenir uns resultats similars als de fa quatre anys i ens hem consolidat com a principal força opositora del municipi i primera força a Ribes. Hem intentat repetir la fórmula de govern amb UM9 buscant més suports, però no hem sumat prou i ens hem vist obligats a renunciar-hi.

Afrontarem, doncs, els 4 anys de mandat amb l'objectiu de governar altra vegada l'any 2019 si així ho volen els ciutadans. Mentrestant, estem decidits a atendre les necessitats del municipi des de l'oposició.

Si detecteu deficiències en el servei públic, si teniu alguna inquietud, si voleu discutir o compartir idees i projectes, recordeu que tenim oberts tots els nostres canals d'atenció: el telèfon i Whatsapp 617683342, el web ciuvia.cat i els nostres perfils a Facebook i Twitter. Els quatre regidors que tenim al Ple, Lluís Giralt, Eliseu Blanch, Esther Morales i Núria Giralt seran la vostra veu i hi traslladaran els vostres interessos.

D'altra banda, Lluís Giralt i Esther Morales seran presents al Consell Comarcal del Garraf. En concret, CiU-ViA es responsabilitzarà de l'Àrea de Serveis Generals i Organització i de la conselleria de Medi Ambient i Agricultura. Això ha estat possible amb el suport de CiU i del PSC de tota la comarca menys dels representants socialistes de Sant Pere de Ribes. Tant l'alcaldessa, Abigail Garrido, com Francisca Carrasquilla es van negar a donar-hi suport per la nostra presència, posant en evidència la falta de lleialtat envers el seu mateix partit i el menyspreu cap als milers de ciutadans que ens han votat.

En els propers mesos veurem com es gestionen alguns temes que va impulsar l'anterior Govern municipal, el nostre: la rehabilitació de la Casa de la Vila, la negociació amb la Generalitat per l'institut Xaloc i l'ambulatori, la millora de les urbanitzacions, el Local de Ribes, el teatre de les Roquetes i molts altres. D'altra banda, fent una lectura realista i honesta dels resultats electorals, obrirem un debat democràtic, transparent i responsable sobre la vertebració territorial del municipi.

És doncs un moment de reptes importants. Tot i que temem que tornaran les inèrcies, la desídia i la unipersonalitat propis del govern de Josep Antoni Blanco, mestre i mentor de l'actual alcaldessa, des de l'oposició ens esforçarem perquè les coses es facin tan bé com sigui possible.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.