Vegueria del Penedès

FLASH

El PP de Vilafranca proposa un observatori permanent de la immigració


EL PUNT

22-05-2003 7:31

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


El cap de llista del PP de Vilafranca, Josep Ramon Sogas, va defensar ahir la creació d'un observatori permanent sobre la immigració a la ciutat. L'alcaldable del PP creu que l'Ajuntament necessitaria aquesta eina per tal de poder tenir dades i reaccionar a temps davant la realitat canviant de la immigració: «Abans venia més immigració magribina i ara més de llatinoamericana, i els canvis plantegen problemes diferents i per tant solucions diferents.» Josep Ramon Sogas també va defensar ahir programes d'ajuda a la integració, especialment de les dones immigrants, i serveis que ajudin a la integració «però també a fer-los veure les seves obligacions».
Ho va dir durant la presentació del programa social del PP. En gent gran, el PP aposta per ampliar els serveis d'ajuda domiciliària sense el límit actual de 90 dies, pisos assistits i la possibilitat de pisos compartits de joves i grans. La diputada Dolors Montserrat va visitar ahir Vilafranca en suport del PP local i es va manifestar satisfeta per l'acord del TGV i l'«actitud dialogant» mantinguda pel ministeri.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.