Vegueria del Penedès

BAIXA EL PREU

La bombona de butà costa 12,76 euros a partir d'aquest dimarts


ACN Barcelona

15-09-2015 8:45

El nou preu serà vigent fins al tercer dimarts de novembre

Un distribuïdor de bombones de butà a Barcelona. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El preu de la bombona de butà passa a ser, a partir d'aquest dimarts, de 12,76 euros, el que suposa 66 cèntims menys que fins ara i quasi cinc euros menys respecte el gener passat, quan era de 17,5 euros. D'aquesta manera, segons el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, el canvi suposa una reducció del 4,9%. El passat mes de juliol el preu de la bombona ja va caure un 4,9%, en passar dels 14,12 euros per bombona a 13,42 euros; al descens del 10,7% al maig i al del 9,7% al març. Els 12,76 euros actuals seran vigents fins el tercer dimarts de novembre, quan el preu es tornarà a revisar en funció de les cotitzacions internacionals.

El preu regular regulat que afecta les bombones és el que habitualment s'usa a les llars, que consta d'envasos iguals o superiors als 8 quilos i inferior als 20 quilos.

D'altra banda, el preu del gas liquat de petroli per canalització baixa a partir d'avui un 5,3% per a un usuari tipus amb un consum anual de mitja tona. Així el preu màxim del terme variable de la tarifa per a usuaris finals del gas liquat per canalització abans d'impostos se situa en 63,09 cèntims per quilo, davant els 66,951 cèntims del mes anteriors, el que representa un 5,7% menys.

El terme fixe d'aquest combustible es manté en 1,57 euros al mes, mentre que el preu del gas liquat de petroli canalitzat per a la seva distribució a granel baixa un 7,3% a partir d'aquest dimarts, fins als 48,5 cèntims per quilo, davant els 52,36 cèntims del mes anterior.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.