Vegueria del Penedès

ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS

El Teatre Àngel Guimerà del Vendrell presenta la nova temporada d'espectacles


Ivet Carbajo El Vendrell

15-09-2015 17:43

Eva Serramià ha posat èmfasi en la importància del teatre per el seu vessant social, com a element per a crear consciència a través de l'art

El Teatre Àngel Guimerà del Vendrell presenta la nova temporada d'espectacles. Ivet Carbajo

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Teatre Àngel Guimerà ha presentat, aquest dilluns, la seva programació fins a finals d'any. Seguint la línia de temporades anteriors, aquesta està adaptada a tots els públics i ofereix un ampli ventall de formats d'espectacle. Com a novetat d'aquest segon semestre cal esmentar l'aposta per fer un concert dedicat a infants a partir de 0 anys (Bítels per a nadons) així com els nous horaris en els quals es durant a terme determinades obres.

La regidora de cultura Eva Serramià ha posat èmfasi en la importància del teatre per el seu vessant social, com a element per a crear consciència a través de l'art. Per aquest motiu, des del TÀG, es potencien unes obres que funcionin “no només com a entreteniment sinó també com a formació” al llarg de totes les etapes de desenvolupament de les persones, afavorint l'aparició de noves inquietuds i espectadors.

La proposta pel segon semestre de 2015 al TÀG és la següent:
• Suite de l'aigua (4 d'octubre a les 18 hores):
“L'aigua és una mercaderia o és un dret social?” A través d'aquesta qüestió es desenvolupa l'obra de Carlota Baldrís, una reflexió sobre la problemàtica de l'aigua amb un espectacle multimèdia. Parts electròniques combinades amb peces de música clàssica són les que faran de fil conductor per la història de la humanitat des del Big Bang en l'actualitat.
• Bítels per a nadons (18 d'octubre a les 17 i 18 hores):
Homenatge a The Beatles adaptat per infants a partir de 0 anys.
• Fer riure és un art (23 d'octubre a les 22 hores):
Joan Pera celebra els seus 50 anys dalt dels escenaris reflexionant sobre la seva professió.
• Les princeses també es tiren pets (15 de novembre a les 12 hores):
Explicar al món que les princeses no són perfectes. Aquest és el punt de partida de la Reina del Mirall, que es venjarà de les princeses més famoses del món.
• Luar na Lubre (28 de novembre a les 22 hores):
Música celta de la mà d'un grup gallec conegut en l'àmbit internacional.
• Pels pèls (11 de desembre a les 22 hores):
Dirigida per Abel Folk, aquesta comèdia es basa en la improvisació dels actors i la interrelació amb el públic, fet que provoca que cada obra presenti un final diferent. Un assassinat comès a una perruqueria és el desencadenant del conflicte.

La venda d'abonaments pels espectacles serà a partir del divendres 18 de setembre i la d'entrades a partir del 21. Es podran adquirir a través dels canals habituals: Ticketea i el Patronat Municipal de Serveis Culturals per la venda anticipada i a la taquilla del teatre una hora abans de la representació. En el cas de Bítels per a nadons i Les princeses també es tiren pets, no hi haurà servei on-line.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.