Vegueria del Penedès

PREPARANT LA DIADA SALVANY

Els Bordegassos, dissabte a Badalona i diumenge a la plaça dels Carros


Marc Ortiz de Urbina Vilanova i la Geltrú

17-09-2015 11:56

La colla de Vilanova afronta el darrer cap de setmana abans de la Diada Salvany

Els Bordegassos, dissabte a Badalona i diumenge a la plaça dels Carros. Bordegassos

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Programa doble aquest cap de setmana pels Bordegassos de Vilanova, que dissabte a la tarda actuen a Badalona i diumenge al migdia ho fan a casa, a la plaça dels Carros. Les cites arriben una setmana abans de la Diada Salvany i per als de la capital del Garraf són bones oportunitats d’avançar feina. No han parlat de castells concrets, però són bones oportunitats per arribar a la propera cita clau de la temporada amb bona embranzida.

Dissabte els de la camisa groc terrós actuen a Badalona, a la primera edició de la Trobada Groga. Una diada organitzada pels castellers de Badalona que aplegarà totes les colles que tenen el groc com a color de la camisa. A més dels locals i els vilanovins, hi haurà els Castellers de Castelldefels, els de Solsona i els de Santpedor. La diada començarà a les sis de la tarda i tindrà lloc a la plaça dels Països Catalans. Aquest no era l’emplaçament original de la diada, que estava prevista de de fa temps a la plaça Trafalgar, però a darrera hora el PP ha sol·licitat organitzar un acte electoral a la mateixa plaça –previst per diumenge– i tot i que els Castellers de Badalona han intentat trobar una solució, el partit polític s’ha mantingut inflexible i la decisió de la Junta Electoral acaba donant-los la raó legal. Poca sensibilitat del partit amb la colla i amb els castells en general.

L’endemà, diumenge a dos quarts d’una del migdia, la plaça dels Carros de Vilanova serà l’escenari d’una diada conjunta entre els Bordegassos i els Falcons de Vilanova. A plaça també hi haurà dues colles més, els Castellers de Terrassa i els de Figueres. Això fa que per als de la camisa groc terrós siguin una nova bona oportunitat d’alçar bons castells.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.