Vegueria del Penedès

FLASH

Concert al Casal de Vilafranca.


EL PUNT

23-05-2003 7:31

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


Uns 380 escolars van participar dimecres a la tarda en un concert a la Societat la Principal de Vilafranca del Penedès. Els infants, alumnes de sisè de primària de diverses escoles de la ciutat, van interpretar la cantata El Petit Príncep, basada en l'obra d'Antoine de Saint-Exupéry. Es tracta del Memorial Josep Anton Casas, que organitza cada any l'Ajuntament amb la col·laboració de les escoles de la ciutat. La direcció musical va anar a càrrec de Ricard Gimeno, i hi van col·laborar els professors de música de les diverses escoles de la ciutat. El públic gairebé va omplir el teatre, amb unes 500 persones. Hores abans, els alumnes havien ofert el concert per a la resta d'alumnes de les escoles al mateix recinte.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.