Vegueria del Penedès

AGERMANAMENT

Una delegació de l'Ajuntament de Sant Sadurní visita Cañete la Real


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

21-09-2015 17:26

Els ajuntaments de Sant Sadurní d’Anoia i de Cañete la Real es van agermanar l'any 2002

Una delegació de l'Ajuntament de Sant Sadurní visita Cañete la Real. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els regidors Josep Maria Ribas, Àngels Canals, Montse Medall i Carles Jiménez s'han desplaçat al municipi malagueny de Cañete la Real, agermanat amb Sant Sadurní d'Anoia i que aquest cap de setmana celebrava les festes de la patrona, la verge de Caños Santos.

Dissabte van participar d'una excursió acompanyats per representants de l'Ajuntament de Cañete al Caminito del Rey, al paratge natural Desfiladero de los Gaitanes, situat entre els pobles veïns d'Àlora, Antequera i Ardales i diumenge van assistir a la processó de la virgen de Caños Santos.

Els ajuntaments de Sant Sadurní d’Anoia i de Cañete la Real es van agermanar l'any 2002. Amb aquest acte, els dos municipis van establir una unió fraternal i solidària, es van comprometre a portar a terme accions conjuntes de desenvolupament de les seves realitats econòmico-socials i contribuir al progrés tant en el sector públic com privat, afavorint intercanvis esportius, culturals, lingüístics, associatius, socials i de tot tipus entre els habitants d’ambdós municipis.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.