Vegueria del Penedès

CENT DIES DE GOVERN

El PSC de Cubelles proposa un pla de serveis i un programa d'inversions per al mandat


PSC Cubelles Cubelles

23-09-2015 11:11

Coincidint amb la valoració dels cent primers dies del nou govern municipals, el PSC considera prioritari  un Pla de Mandat i un Pressupost pel 2016

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’agrupació local del PSC considera important que el nou govern municipal UCR‐ERC‐ ICV proposi el més aviat possible un Pla de Mandat per la legislatura i un Pressupost pel 2016 a fi efecte de sentar les bases immediates de la legislatura i trobar els acords necessaris per establitzar un govern local en minoria.

El PSC proposa acords claus dels conjunt de forces polítiques de cara a afrontar les prioritats marcades pel PSC en el seu darrer programa electoral i que espera siguin contemplades pel nou govern.

Es tractaria:

Aprovar un Pla de Millora de l’Espai Públic a quatre anys vista detallant les principals necessitats en matèria de neteja viària, obres de manteniment a la via pública, senyalització i protecció dels espais, les zones verdes i les platges.

‐ Proposta d’inversió i recerca de finançament del projecte ja aprovat de nova Biblioteca Municipal que esdevindrà un equipament legalment exigible així que el municipi superi els 15.000 habitants.  

‐ Redacció del nou Pla general per generar nous espais ciutadans i equipaments educatius com un nou institut

‐ Realització d’un Catàleg de Patrimoni per recuperar, rehabilitat i posar a disposició de la ciutadania el llegat històric i cultural ampliat en la darrera legislatura així com la constitució de la Comissió Especial del Patrimoni Local de Cubelles.

‐ Continuïtat dels processos participatius de rehabilitació urbanística del Passeig Marítim i del Passeig de Vilanova i inici de processos de participació ciutadana per la intervenció integral a les urbanitzacions de Mas Trader i les Salines.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.