Vegueria del Penedès

CASTELLS A CASA

Bordegassos, Vella i Nens, dissabte a la novena Diada Salvany


Marc Ortiz de Urbina Vilanova i la Geltrú

25-09-2015 11:28

Els vilanovins no descarten cap dels seus millors castells de l'any

Diada Salvany . EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Tarda de grans castells aquest dissabte 26 de setembre a la plaça de les Cols (18h). La Diada Albert Salvany, que arriba a la seva novena edició, té un cartell de luxe. A banda dels Bordegassos de Vilanova, hi actuaran la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Nens del Vendrell. Es dóna la circumstància que tant vallencs com vendrellencs vénen de fer–la setmana passada– la millor actuació de la seva història.

Els Bordegassos no renuncien a cap dels seus castells de vuit, mentre que els Nens, en plena cursa cap al seu primer castell de nou, no afluixaran l'accelerador i portaran fins a Vilanova tres castells de vuit. La Colla Vella té a les seves mans la possibilitat de convertir la Diada Salvany en diada de castells de nou.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.