Vegueria del Penedès

CP CUBELLES

Cap de setmana dolent per als equips del CP Cubelles


Albert Sánchez Montesinos Cubelles

05-10-2015 9:22

Imatge del femení del CP Cubelles. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La jornada de partits d’aquest cap de setmana ha sigut dolenta per a tots els equips del club, ja que cap ha puntuat.

Dissabte, l’equip federat més petit del club, el Prebenjamí iniciació es desplaçava a la pista dels Jesuïtes de Sarrià, on finalment el partit no es va poder jugar per l’estat de la pista, conseqüència de les pluges de la nit anterior. A la mateixa hora, a Montbui l’infantil queia derrotat, un partit on l’actuació dels cubellencs a la primera part va ser excepcional, però a la segona l’estat físic va passar factura perdent 13 a 1.

El mateix dissabte matí a Cubelles, l’equip Femení disputava l’anada de l’eliminatòria de la Copa, on la gran actuació cubellenca va ser eclipsada per l'experiència a la competició de l’equip visitant, el HC Navarcles amb un resultat final de 2 a 10.

L’aleví “a” era l’encarregat de tancar la jornada de dissabte a la pista del CP Masquefa, on la diferencia d’un gol a favor a la mitja, va passar a ser dels locals al final, perdent així els cubellencs per 7 a 6.

Diumenge era el torn del Prebenjamí “a” que rebia la UE Horta, on el mal partit del Club Patí Cubelles és reflexa al 0-3 del marcador final. Al mateix moment el Benjamí visitava la pista del patí Vilanova, on el derbi comarcal va finalitzar 10-0 per als de la capital del Garraf.

A la tarda el femení disputava la tornada de l’eliminatòria on les cubellenques van caure per 10 gols a 3 a pista contrària. L’aleví “b”, la mateixa tarda, perdia 4 a 0 a la difícil pista de l'Igualada HC, on la mala sort va acompanyar al Cubelles durant tot l’encontre en un marcador injust per als visitants, tancant així una la mala jornada per a tots els equips del club.

A la mala jornada se li han de sumar les dues lesions durant els respectius partits, el de la Jugadora de l’equip Femení Ona i de l’Ivan de l’Aleví “b”. Des del club es vol  transmetre ànims als dos jugadors i desitjar-los una ràpida recuperació.

El proper cap de setmana, les categories inferiors a categoría Aleví no jugaran, però si ho faran els veterans, divendres a les 22.30 h, a Cubelles en l’inici de la seva Lliga amb el CP Malgrat.

Dissabte l’aleví “a” visitarà el CP Monjos a les 16 h. El mateix Club diumenge a Cubelles jugarà amb L’aleví “b” a les 10 del matí. Tot seguit, a les 11.15 h l’infantil jugarà amb el CE Noia Freixenet i a les 12.30, el 2a catalana tancarà la jornada novament amb el HC Navarcles, però aquest cop en partit de Lliga.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.