Vegueria del Penedès

FESTIVAL CINEMA SITGES

Casa Barcardí presenta el 'After Horror Lounge'


Casa Barcardí Sitges

05-10-2015 11:36

L'espai es convertirà en el punt de trobada de les persones més rellevants de la indústria cinematogràfica i els afeccionats al cinema fantàstic

Els visitants podran viure una experiència d'autèntica por en el “Horror Box”, un espai creat en exclusiva per a aquests dies

Casa Bacardí. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els assistents al Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya comptaran aquest any amb un lloc perfecte per trobar-se i comentar les pel·lícules que protagonitzaran la programació d'aquesta edició: el “After Horror Lounge” de Casa Bacardí.

Els dos caps de setmana que dura el festival, Casa Bacardí obrirà les seves portes perquè els membres més destacats de la indústria cinematogràfica i els afeccionats al cinema fantàstic puguin gaudir dels millors còctels Bacardí. A més dels emblemàtics Mojito, Cuba Lliure i Daiquiri, els que s'apropin a el “After Horror Lounge” podran degustar el còctel més terrorífic del festival, creat en exclusiva per a l'ocasió per Jaime Añón, guanyador de la final espanyola de la Bacardí Legacy Global Cocktail Competition.

I per completar l'experiència, els assistents podran sentir la por en primera persona en el “Horror Box”, un espai aterridor que segur apassionarà als afeccionats al cinema de terror.

“AFTER HORROR LOUNGE” – CASA BACARDÍ
Del 9 al 12 y del 16 al 18 de octubre.
Horari: De 18h a 21 h.
Ubicació Casa Bacardí: Plaça Ajuntament, 11
Entrada gratuïta.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.