Vegueria del Penedès

ESCOLA DE VITICULTURA

El bus urbà de Sant Sadurní reprèn el trajecte fins a Espiells


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

05-10-2015 17:22

A partir de dilluns el bus anirà i tornarà dues vegades al dia fins a aquest agregat rural de Sant Sadurní, coincidint amb els horaris de l’escola de viticultura

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Com cada any, amb l’inici del curs es reprèn el trajecte fins a Espiells del Bus urbà, que durant les vacances de l’Escola de Viticultura d’Espiells deixa d’oferir el servei en aquest tram. Així, a partir de dilluns el bus anirà i tornarà dues vegades al dia fins a aquest agregat rural de Sant Sadurní, coincidint amb els horaris de l’escola.

L’Ajuntament de Sant Sadurní i l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) tenen col·laboració per finançar el servei de bus urbà que permet als estudiants de l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Formosa, ubicada a la barriada d’Espiells, desplaçar-se des del servei de RENFE de Sant Sadurní a Espiells gratuïtament.

El bus urbà va dues vegades al dia cap a Espiells, només els dies lectius. Surt de la RENFE a primera hora del matí -a dos quarts de vuit- i al migdia– a les dues menys deu- i fa també dos viatges de tornada. Les expedicions a Espiells s’aturen a totes les parades fins a la Rambla Generalitat -a la parada de la Plaça Pau Casals- i a partir d’allà el trajecte és directe fins a Espiells, passant per Can Catassús, on para si fa falta. Els alumnes de l’escola de viticultura poden pujar gratuïtament al bus ensenyant el carnet d’estudiant.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.