Vegueria del Penedès

EMPRENEDORS

Santa Margarida i els Monjos crea un centre dedicat a l’emprenedoria social


Redacció Santa Margarida i els Monjos

07-10-2015 17:31

El nou centre pretén donar suport a persones que volen desenvolupar una idea de negoci

Santa Margarida i els Monjos crea un centre dedicat a l’emprenedoria social. St Margarida i els Monjos

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Santa Margarida i els Monjos ha posat en marxa un nou espai municipal dedicat a fomentar i ajudar els emprenedors que vulguin crear el seu projecte empresarial o de negoci tenint en compte criteris socials. El centre, anomenat Espai per l’emprenedoria social, l’economia solidària i l’ocupació està ubicat al carrer de Santa Margarida 14-26, als Monjos, i vol esdevenir un espai de referència comarcal per fer créixer iniciatives col·lectives amb vocació transformadora.

El nou centre pretén donar suport a persones que volen desenvolupar una idea de negoci; emprenedors que han engegat projectes i li volen donar un valor més social; o bé professionals que necessiten un espai de treball, formació, reunions i trobada.

L’Espai compta amb un equip humà que tindrà per objectiu acompanyar processos d’emprenedoria, per tal que no siguin solitaris sinó col·lectius; donar sentit social als projectes i ser un punt de trobada de persones emprenedores i iniciatives col·lectives que aportin solucions a necessitats i resolguin noves problemàtiques socials.

El nou espai ofereix acompanyament en el procés d’emprendre, assessorament i informació, accions de formació continuada, accions de networking i relació entre professionals, ús d’espais compartits de treball, sales de reunions i lloguer de sales i despatxos, totes amb servei de wifi o sales per a tallers i formacions amb capacitats diverses.

La inauguració de l’Espai per l’emprenedoria social, l’economia solidària i l’ocupació es durà a terme el proper divendres dia 16 d’octubre a les 7 de la tarda. Dues hores abans, a partir de les 5, el centre obrirà les seves portes al públic per donar a conèixer les noves instal·lacions.

La inauguració servirà també per commemorar el vintè aniversari del Servei Local d’Ocupació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.