El Patí Vilafranca trenca la sequera de triomfs i supera l'Igualada amb solvència

11-10-2015 18:09

Imatge del partit entre l'Igualda HC contra el CP Vilafranca. Ramon Filella

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

IGUALADA HC-CP VILAFRANCA 1-4

Després de tres empats consecutius en les tres primeres jornades de lliga davant Lloret, Calafell i Noia, el Patí Vilafranca Capital del Vi va estrenar el capítol de victòries imposant-se amb claredat a Les Comes a l´Igualada per 1-4. El triomf permet els de Jordi Garcia escalar fins la vuitena posició de la taula i entrar, de moment, en el grup d´equips candidats a la disputa de la Copa del Rei.

Malgrat el resultat final, la victòria no va ser gens fàcil pels penedesencs. De fet, durant els primers minuts de partit l´Igualada va superar el Patí Vilafranca i va disposar de diverses ocasions, fins i tot una falta directa, per avançar-se en el marcador. Els vilafranquins, però, van aguantar bé les escomeses locals i en el minut 21, Edu Fernández, després del rebuig d´un penal, va situar el 0-1.

El gol va descentrar l´Igualada i va donar ales als de Jordi Garcia que en la darrera acció de la primera part van tornar a marcar. Una brillant jugada personal de Rocasalbas, exjugador del mateix Igualada, va significar el 0-2, un resultat que aplanava molt el camí dels vilafranquins.

La segona part va començar, de nou, amb Rocasalbas com a protagonista. El jugador del Patí Vilafranca, en una altra acció marca de la casa, col.locava el 0-3 en el minut 8 i deixava gairebé sentenciat l´enfrontament. L´Igualada va retallar distàncies gràcies a Dani López al cap de tres minuts (1-3), però malgrat la forta pressió igualadina després d´aquest gol, el Vilafranca va saber resistir i conservar l´avantatge.

Ja a la recta final, els àrbitres van mostrar dues targetes blaves a l´entrenador local Ferran López i el seu equip es va quedar amb, només, dos jugadors a la pista. Els vilafranquins van saber aprofitar la superioritat per tornar a marcar i arrodonir un marcador que ha de servir per a que l´equip agafi confiança i segueixi escalant posicions pensant ja, a més, en la pròxima disputa de la primera eliminatòria de la Copa de la CERS el dia 24 davant el Montreux suís.

Pavelló de Les Comes (Igualada)

Igualada H.C (1): Deitg, Baliu, Molas, Sergi Pla, Pol Galbas -cinc inicial- Dani López (1), Muntané, Vives, Garreta, Alex Ferrer

C.P.Vilafranca-Capital del Vi (4): Gerard Camps, Navarro (1), Rocasalbas (2), Edu Fernández (1), Joan Vázquez -cinc inicial- Jordi Galán, Rubén Fernández

Arbitres: Antonio Gómez i Rubén Fernández

Gols: Primera part: 0-1 Edu Fernández (21´); 0-2 Rocasalbas (24´) // Segona part: 0-3 Rocasalbas (8´); 1-3 Dani López (11´); 1-4 Navarro (21´)