Vegueria del Penedès

LA GUERRA DE LES GALÀXIES

"Darth Vader" aterra al Festival de Sitges


ACN/ Pere Francesch Sitges

12-10-2015 16:58

El certamen estrena el documental 'I Am Your Father' de Toni Bestard i Marcos Cabotà protagonitzat per David Prowse

L'actor que va interpretar Darth Vader a la primera part de 'La guerra de les Galàxies', David Prowse, al Festival de Sitges. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'actor que va interpretar Darth Vader a la primera part de 'La Guerra de les Galàxies', David Prowse, ha aterrat aquest dilluns al Festival de Cinema de Sitges. Prowse és el protagonista del documental 'I Am Your Father' de Toni Bestard i Marcos Cabotà que es projecta al certamen. En aquest documental, explica com Prowse no va arribar a mostrar el seu rostre a 'La Guerra de les Galàxies' i com l'única vegada que podria haver-ho fet, un altre actor va ocupar el seu lloc, i la seva vida es va veure trastocada. El documental es descobreix perquè els productors van prendre aquella decisió i ret a Prowse un merescut homenatge.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.