Vegueria del Penedès

C-243A

Comencen les obres a la carretera comarcal de Sant Sadurní a Vilafranca


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

12-10-2015 18:17

La Generalitat ha adjudicat els treballs a l’empresa pública Infraestructures.cat per un import de 265.000 euros i tindran un termini d’execució de tres mesos

Comencen les obres a la carretera comarcal de Sant Sadurní a Vilafranca. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquests dies s’han iniciat les actuacions prèvies de les obres de millora de la carretera comarcal C-243a entre Sant Sadurní i Vilafranca, que serviran per eliminar un revolt molt pronunciat a l’entrada del municipi. La Generalitat de Catalunya ha adjudicat els treballs a l’empresa pública Infraestructures.cat per un import de 265.000 euros i tindran un termini d’execució de tres mesos. L'obra arrenca amb un considerable endarreriment - estava previst que s'iniciés al juliol - una vegada s'ha resolt l'acord amb el propietari del terreny, ja s'ha dut a terme el Cavatast i s'han completat les setmanes intenses de verema i el freqüènt trànsit de tractors.

Aquesta actuació afavorirà la seguretat i la comoditat en la conducció. La supressió d’aquest revolt es durà a terme mitjançant la construcció d’una petita variant de traçat, que tindrà 300 metres de longitud i comptarà amb 2 carrils de 3,5 metres i vorals d’1,5 metres d’amplada cadascun.

L’obra s’emmarca en un conveni que s’ha signat entre el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i l’Ajuntament de Sant Sadurní per a la millora, així com el traspàs del Departament al municipi, d’un tram de la C-243a perquè s’integri a la xarxa urbana, atès que ha perdut la seva funcionalitat com a carretera.

El tram que es traspassarà, que s’inicia a la rotonda entre el carrer Sant Quintí i la Rambla de la Generalitat i inclourà la variant projectada, té una longitud total d’uns 700 metres. Aquest acord en matèria de carreteres també inclou l’execució de diverses actuacions a la BV-2224 i la BP-2427, que tenen com a objectius principals millorar la mobilitat, la seguretat viària i l’adequació en l’entorn.

També durant aquest període estiuenc s’abordarà la millora definitiva del camí d’accés al nucli de Mas Asperó, que ha de començar en pocs dies.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.