Vegueria del Penedès

VNG A ESCENA!

Campanya vilanovina per apropar els ciutadans al teatre i l'auditori


Redacció Vilanova i la Geltrú

15-10-2015 18:17

La campanya ‘VNG a escena!' està formada per 8 peces audiovisuals de curta durada per ajudar a difondre els espectacles del Teatre i l'Auditori

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

VNG a escena! Artistes de la vida quotidiana. Aquest és l'eslògan de la campanya de comunicació de la Regidoria de Cultura protagonitzada per vilanovins i vilanovines amb l'objectiu d'apropar el Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà a la ciutat.

La campanya ‘VNG a escena!' està formada per 8 peces audiovisuals de curta durada que compten amb la complicitat i la participació activa de ciutadans i ciutadanes de Vilanova i la Geltrú per ajudar a difondre els espectacles del Teatre i l'Auditori. Ells són els protagonistes, els que transmeten a l'espectador que el teatre, la música i la dansa es troben en la nostra vida quotidiana, i en molts dels oficis i situacions del nostre dia a dia.

Els vídeos són protagonitzats per 8 personatges que ens presenten cadascuna de les disciplines artístiques programades al llarg de la temporada estable del Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà. Les dues primeres peces audiovisuals compten amb la participació de Jordi Morera, forner de l'Espiga d'Or, que ens presenta la disciplina de música moderna; i la família Vidal Raventós, que ens apropa al teatre familiar.

Aquests vídeos breus formen part d'una campanya de comunicació de la Regidoria de Cultura, i serviran per difondre els diferents espectacles de la programació d'arts escèniques de Vilanova i la Geltrú a través de les xarxes socials i la televisió.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.