Vegueria del Penedès

CP CALAFELL

Quatre podis pel CP Calafell al segon trofeu de categoríes


Redacció Calafell

19-10-2015 10:05

Els patinadors del CP Calafell al podi. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els patinadors del Club Patí Calafell Anaïs Mercadé, Sergi Bonsoms, Maria Miravent i Laia Escobar van pujar a podi el passat diumenge 18 d’octubre al Segon Trofeu de Categoríes, celebrat al pavelló Joan Ortoll de Calafell. Anaïs Mercadé i Sergi Bonsoms van obtenir la primera posició a sènior A i júnior A, Maria Miravent la segona posició a Cadet A, i Laia Escobar va assolir la tercera posició en la categoria cadet B.

Els resultats de la resta de patinadors del club calafellenc també van ser força bons. Així doncs, en la categoria cadet B, Judith Larraz va obtenir la sisena posició, Gemma Pons onzena i Elvira Chertó tretzena.

En la categoria infantil, Lena Bäcker es va classificar en la sisena posició. Totes elles van millorar la seva classificació respecte als resultats obtinguts en el primer Trofeu de Categories, que es va realitzar el passat mes de març.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.