Vegueria del Penedès

BANC D'ALIMENTS

El Gran Recapte ja suma més de 8.500 voluntaris


ACN Barcelona

20-10-2015 19:52

El banc dels Aliments recorda que calen 25.000 voluntaris a tot el territori per cobrir més de 2.000 punts de recollida

Les capses del Gran Recapte. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Més de 8.500 persones s'han donat d'alta com a voluntaris per al Gran Recapte des de la crida feta pel Banc dels Aliments el passat 2 d'octubre. Tot i aquesta convocatòria, el Banc dels Aliments recorda que calen 25.000 voluntaris a tot el territori per cobrir més de 2.000 punts de recollida a mercats i supermercats de Catalunya i que la forma més senzilla de registrar-se és a través del seu web. A cada punt de recollida es necessiten grups de 10-15 persones i un coordinador que serà l'encarregat del punt mentre duri la recollida els dies 27 i 28 de novembre.

Els dos objectius essencials del Gran Recapte són recollir aliments nutritius de llarga durada i els més necessaris en aquests moments són l'oli, la llet, els llegums cuits i les conserves (de peix i de carn). El segon objectiu és sensibilitzar i mobilitzar la població de Catalunya sobre la realitat actual de pobresa al nostre país. Es calcula que, actualment, un 20% de la població viu en risc d'exclusió social a Catalunya, una xifra que arran de la crisi econòmica ha anat creixent, segons recorda el Banc dels Aliments.

Els Bancs dels Aliments de Catalunya atenen en aquests moments més de 250 mil persones a través d'una xarxa de 700 entitats d'ajuda social. A través d'aquesta campanya, també es busca afavorir una col·laboració continuada amb els Bancs dels Aliments durant tot l'any.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.