Vegueria del Penedès

OK LLIGA MASCULINA

El C.P.Vilafranca s'exhibeix i acaba superant al Barça en un partit de màxima intensitat i emoció

Ramon Filella Vilafranca del Penedès

21-10-2015 7:28

CP Vilafranca - FC Barcelona. Ramon Filella

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El C.P.Vilafranca va fer història ahir al guanyar el F.C.Barcelona en un duel molt intens que es va acabar decantant del cantó vilafranquí per un ajustat 4-3. Amb una poliesportiva plena, el Patí Vilafranca va jugar el millor partit de les darreres temporades i va poder superar un Barça que mai va abaixar els braços i que va lluitar fins el darrer moment per a, com a mínim, salvar un punt.

Els vilafranquins van encarar el partit de manera ràpida amb un gol de penal d´Edu Fernández en el minut 3. Era el primer penal que transformava el Vilafranca aquesta temporada (de quatre intents) i, aquest fet, sumat al de posar-se amb un 1-0 a favor només començar va donar ales als de Jordi Garcia. El Barça va reaccionar i en el minut 9, Panadero situava l´1-1, però, malgrat encaixar el gol, el Vilafranca no es va descomposar mai i fins el descans va mantenir una solidesa defensiva que va ofegar tots els intents blaugrana.

La gran eclosió penedesenca, però, va arribar en els primers minuts de la segona part. L´equip va tornar a la pista il.luminat per l´encert i entre els minuts 2 i 11 va aconseguir tres gols consecutius. Roger Rocasalbas, de falta directa, feia el 2-1 (27´), Rubén Fernández el 3-1 (30´) i novament Roger Rocasalbas el 4-1 (36´) en un periode de màxima brillantor vilafranquina.

A partir d´aquí, el Barça es va llançar a un atac sense treva sobre la porteria de Gerard Camps que amb diverses intervencions de mèrit va evitar més d´un gol blaugrana. El 4-1 es va mantenir fins la recta final de l´enfrontament, però en el minut 42 Ordóñez col.locava el 4-2 i només dos minuts més tard, Pablo Alvarez, en una falta directa executada amb gran destresa, retallava el marcador fins el 4-3.

Els darrers cinc minuts del partit van resultar agònics per al Vilafranca, però el bon entramat defensiu dels homes de Jordi Garcia va permetre conservar el mínim avantatge i tancar un triomf completament històric per al club vilafranquí. El Vilafranca suma ja 9 punts i encara no ha perdut en el present campionat de lliga.

Fitxa Tècnica

C.P.Vilafranca-Capital del Vi: Gerard Camps, Navarro, Edu Fernández, Joan Vázquez, Rocasalbas -cinc inicial- Galán, Rubén Fernández

F.C.Barcelona-Lassa: Egurrola, Gual, Panadero, Ordóñez, Pablo Alvarez -cinc inicial- Xavi Costa, Edu Lamas, Barroso

Arbitres: Iván González i Angel Tavera

Gols: 1-0 Edu Fernández (p) (2´); 1-1 Panadero (9´) (descans); 2-1 Rocasalbas (27´); 3-1 Rubén Fernández (30´); 4-1 Rocasalbas (36´); 4-2 Ordóñez (42´); 4-3 Pablo Alvarez (44´).