Vegueria del Penedès

COMPETITIVITAT DEL COMERÇ MINORISTA

CaixaBank i la Cambra de Comerç organitzen un taller sobre les últimes tendències en retail al Garraf


Redacció Vilanova i la Geltrú

22-10-2015 9:51

L'objectiu és ajudar els comerciants a conèixer el que està passant en el sector del comerç i analitzar les estratègies comercials innovadores que s’ estan desenvolupant

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Barcelona organitzen un taller sobre les últimes tendències en retail al Garraf. CaixaBank

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Cambra de Comerç de Barcelona ha organitzat, juntament amb CaixaBank, un taller a Vilanova i la Geltrú per a explicar a les pimes del territori les últimes tendències en comerç minorista o retail. Aquesta sessió formativa s’emmarca dins el Pla Integral de Suport a la Competitivitat del Comerç Minorista 2015 que compta amb el suport de la Secretaría de Estado de Comercio del Ministerio de Economía y Competitividad.

L’objectiu d’aquest taller és sensibilitzar les pimes del comerç, especialment a les més petites, sobre la importància de la innovació, la consolidació i la viabilitat del seu negoci. D’aquesta manera es persegueix millorar la capacitació dels empresaris, directius i empleats del comerç minorista amb l’objectiu de que siguin més competitius i puguin adaptar-se als reptes i canvis que afecten al sector.

En aquesta sessió es donaran a conèixer quines son les noves estratègies en el món del retail, com s’adapten a les exigències del consumidor actual i com s’han d’adaptar els canals de venda als nous costums dels compradors.

El taller està adreçat a emprenedors, propietaris i responsables d’establiments comercials minoristes, així com a qualsevol empresari que vulgui conèixer els conceptes més innovadors del comerç.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.