Vegueria del Penedès

FORMACIÓ PROFESSIONAL

La Fundació Inform reconeguda internacionalment per les estades de pràctiques internacionals de l’alumnat SEFED


Fundació Inform Sant Pere de Ribes

22-10-2015 18:58

Fundació Inform. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Fundació Inform aconsegueix la Carta de Mobilitat de Formació Professional Erasmus+ 2016-2020 “Erasmus+ VET Mobility Charter” otorgada per la Direcció General d’Educació i Formació de la Unió Europea a través del SEPIE, Servicio Español para la Internacionalización de la Educación, que és l’organisme que gestiona els projectes Erasmus+ a Espanya.. Només 30 organitzacions a Espanya i només una a Catalunya ha aconseguit aquest reconeixement. Un reconeixement internacional del Programa SEFED, a la millora de l’ocupabilitat de l’alumnat del Programa SEFED i a la trajectòria europeísta de la Fundació des dels seus inicis l’any 1987.

L’equip d’avaluadors del projecte presentat remarca que: “La Fundació Inform es ejemplo de calidad y compromiso con los estándares de Erasmus+. Su recorrido en los últimos años es innegable y la formación proporcionada a todos sus alumnos es el mejor pasaporte para ampliar su ratio de empleo. La gestión de sus proyectos y su estructura interna están a la altura de la organización. La organización desarrolla una labor muy importante de reconocimiento internacional de la formación profesional, contribuyendo con su tarea a la mejora de la empleabilidad de los alumnos/as y, en general, a la buena imagen de la FP”..

Des dels anys 90 l’alumnat del Programa SEFED ha disposat de la possibilitat de participar en estades de pràctiques administratives a l’estranger, concretament a Irlanda i al Regne Unit. Durant aquest any 2015 han marxat a l’estranger 80 alumnes SEFED i 20 docents, aquesta última modalitat de sortides dels professionals docents dels centres SEFED és una de les novetats que es va incorporar en l’últim projecte presentat per la Fundació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.