Vegueria del Penedès

TENNIS

Definides les finals individuals masculines del Campionat Provincial organitzat pel CT Comarruga Atlétic


Redacció El Vendrell

23-10-2015 10:30

Pedro Alejo, jugador del CT Segur. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ja estan definides les finals de l'individual masc +30 i de l'individual masc+40 del Campionat Provincial de Tennis 2015 que està organitzant el CT Comarruga Atlétic.

Pedro Alejo, jugador vendrellenc del CT Segur, es va imposar diumenge passat en semis del masculí +30 a Andrés Ramos, del CT Salou, per 7/5 6/4 i jugarà la final contra el seu company de club Jordi Tamayo que va derrotar en semifinals a Joan Ramírez per 6/3 3/2 i abandó. La final del masculí +40 la jugaran Delio Castillo, del CT Torredembarra, que va derrotar al jugador local Musta Chelh per 6/3 i abandó contra José Roca, del CT Salou. Les finals es jugaran diumenge que ve 25 d'octubre a les 12 hores.

D'altra banda l'equip masculí +40 del CT Comarruga Atlétic va arrencar 2 punts en la seva visita al CT Bará en la primera jornada de la Lliga Catalana. En la propera jornada, prevista pel 31 d'octubre, l'equip masculí +40 del club rebrà al CT El Plà. El mateix cap de setmana debutarà en la Lliga Interclubs Provincial l'equip femení +30 del CT Comarruga Atlétic que rebrà al CT Barà.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.