26-10-2015 Última revisió: 27-10-2015 14:39

Tot i aconseguir cinc derrotes i quatre victòries, el treball als entrenaments es comença a notar a la pista

Partit de la base del CP Cubelles. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat cap de setmana, s’ha pogut veure una millora de joc als equips del Club patí Cubelles. El treball als entrenaments és comença a fer veure.

Les quatre victòries i les cinc derrotes dels equips del club són:

PB Iniciació: Gran victòria per 3 a 0 dels Cubellencs a la pista d’un CH Claret amb moltes ganes però que no va poder imposar-se als del Garraf. La propera jornada descansen.

Prebenjamí “a”: Victòria a casa 3 a 0 davant un HC Sant Just que no ha ficat les coses fàcils. La propera jornada jugarà a la pista dels maristes de Sant Joan dissabte a les 10 h.

Prebenjamí “b”: Derrota a casa per 3 a 0 davant un FC Martinenc superior. La propera jornada jugarà a casa diumenge a les 10.00 h amb la Salle Bonanova.

Benjamí: Els cubellencs perdien per 1 a 5 a la pista del JMJ “b”. La propera jornada descansa.

Aleví “a”: Victòria a casa amb el Capellades HC per 10 a 5 que posa l’equip al capdavant de la classificació. La propera jornada descansa.

Aleví “b”: Tot i el gran partit dels Cubellencs, no ha pogut superar el Reus Deportiu que s’imposava per 1 a 6. La propera jornada descansa.

Infantil: Derrota per 0 a 5 a casa davant un CN Reus Ploms que ha sabut aprofitar millor les ocasions que els Cubellencs.
La propera jornada descansa.

2ª Catalana Femení: Gran partit de l’equip Femení del CP Cubelles, on en tot moment ha dominat l’encontre, però dos minuts dolents han capgirat el marcador donant la victòria al CP Folgueroles per 4 a 5. La propera jornada jugarà a la pista del CP Manresa dissabte a les 11 h.

Veterans. Gran partit d’un Cubelles just d’efectius on la possibilitat de rotació del CP Manlleu va ser decisiva al 6 a 4 final.