Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2015

Les Comparses de Vilanova, protagonistes aquesta setmana del programa Catalunya Experience


Redacció Vilanova i la Geltrú

27-10-2015 10:48

El programa de TV3 emet aquest dimecres el capítol on Jordi Ríos i Toni Albà conviden l'equip del viatge a viure l'actes més emblemàtic del carnaval vilanoví

Les Comparses de Vilanova, protagonistes aquesta setmana del programa Catalunya Experience. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Toni Albà i Jordi Ríos seran els amfitrions de l'equip de Catalunya Experience aquesta setmana. Els dos actos i humoristes vilanovins descobriran al programa de TV3 les excel.lències del carnaval de Vilanova i la Geltrú, especialment de l'actes més emblemàtic, les Comparses.

El programa va ser enregistrat durant la passada edició del carnaval i els dos actors i les convidades del programa van participar de les Comparses i van veure les guerres de caramels des del balcó de l'Ajuntament de Vilanova.

Catalunya Experience està format per 12 capítols de 52 minuts, on es descobreix el país a través dels ulls d'un guiri.  El programa convida a veure una Catalunya com mai l'has vist, "amb imatges que potser reconeixes però que et serà difícil d'oblidar".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.