Vegueria del Penedès

CREACIÓ AL CARRER

Portes obertes als tallers i creació al carrer al Dia de l’Artista de Sitges


Redacció Sitges

27-10-2015 11:42

Sitges s’ha convertit en un escenari de creació en la celebració del Dia de l’Artista

Portes obertes als tallers i creació al carrer al Dia de l’Artista de Sitges. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sitges ha celebrat el Dia de l’Artista amb una jornada que ha permès endinsar-se en els tallers d’alguns creadors locals i seguir en directe la creació d’obres al carrer, entre altres activitats. La celebració del Dia de l’Artista es commemora el 23 d’octubre, en commemoració a l’arribada de l’artista modernista, Santiago Rusiñol, per primera vegada a Sitges, un fet que ha marcat el futur de la vila.

El Dia de l’Artista ha englobat diferents activitats tant divendres com dissabte. En el primer dia de commemoració s’ha realitzat una visita a La Pedrera i els Museus han tingut entrada lliure. Pedrera. L’acte més significatiu ha estat l’obertura al públic d’una vintena de tallers de diferents artistes locals de totes les tendències, on els visitants han pogut conèixer de primera mà el seu treball i creacions d’una manera distesa. Segons la regidora de Cultura, Rosa Tubau, aquesta iniciativa “permet un enriquidor intercanvi tant per al públic, que pot apropar-se als seus artistes de referència, com per als artistes que s’apropen al seu públic per conèixer la seva visió i percepció”.

L’art ha estat també present al carrer, recuperant la bucòlica imatge de Sitges amb pintors i els seus cavallets plantats en indrets representatius de la vila, on també han pogut posar a la venda les seves obres.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i el Consorci del Patrimoni de Sitges han organitzat el Dia de l’Artista, en col·laboració amb el Cercle d’Artistes de Sitges i el col·lectiu Artistes de Sitges.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.