Vegueria del Penedès

DÓNA VEU AL TEU VOT

Castellví de la Marca posa en marxa un procés participatiu per decidir les inversions


Redacció Castellví de la Marca

27-10-2015 11:58

Durant el mes de novembre, el veïnat a partir dels 16 anys està cridats a votar tres de les nou obres que proposa l'equip de govern

Castellví de la Marca posa en marxa un procés participatiu per decidir les inversions. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Castellví de la Marxa obre un procés participatiu per tal que els veïns i les veïnes decideixin les inversions a executar en aquest mancat. D'aquesta forma, el govern municipal vol donar compliment a un dels principals objectius del mandat: la participació ciutadana.

Durant el mes de novembre tots els castellvinencs i les castellvinenques a partir dels 16 anys estan cridats a votar tres de les nou obres que proposa l'equip de govern i també en podran plantejar de noves mitjançant una pregunta oberta. Les inversions més votades seran les que es duran a terme aquests 4 anys.

Els canals de participació del Procés Participatiu "Dóna veu al teu vot!" són 3:

- A l'Ajuntament, en hores d'oficina.
- Al web municipal (www.castellvidelamarca.cat), mitjançant un formulari online
- A les trobades obertes que estan convocades els propers dijous 5, 12 i 19 de novembre a les 8 del vespre als Polivalents del Maset dels Cosins, de les Cases Noves de Cal Marques i de la Múnia, respectivament. Trobades on els govern exposarà les feina feta en els últims cinc mesos i amb la voluntat d'escoltar les propostes, suggeriments i reclamacions dels veïns de tot el municipi.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.